Disclaimer

Als u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@chrisnollet.be.

Disclaimer
Alle informatie op deze website – www.chrisnollet.be – wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. De website www.chrisnollet.be geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt naar aanleiding van de informatie die u op deze website vindt, is strikt op eigen risico. De website www.chrisnollet.be is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kan u andere websites bezoeken door het volgen van hyperlinks naar dergelijke externe sites. Hoewel wij ernaar streven om alleen kwalitatieve links naar nuttige en ethische websites aan te bieden, hebben wij geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud die op deze sites te vinden is. De eigenaars van de site en de inhoud ervan kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en dit kan gebeuren voordat we de mogelijkheid hebben om een link te verwijderen die mogelijks ‘slecht’ is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites een ander privacybeleid en voorwaarden kunnen hebben die buiten onze controle vallen. Controleer daarom steeds het privacybeleid van deze sites en hun voorwaarden vooraleer u zaken doet of informatie uploadt.


Toestemming
Door gebruik te maken van onze website stemt u in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.


Update
Indien we dit document updaten, aanpassen of wijzigingen aanbrengen, dan zullen deze wijzigingen hier onmiddellijk worden vermeld.